maandag 29 oktober 2012

weekkrant van schoolweek 10

Maandag 22-10


Maandag hadden we niet veel meer dan gym, werken en mondelinge boekbespreking. Het was een redelijk normale dag op school.

Dinsdag 23-10

Dinsdag hadden we wisselen en we mochten ping pongen in de pauze. Daarna  weer een  mondelinge BB(boek bespreking) van een 6de groeper. Verder was het een normale dag.

Woensdag 24-10

Het was een normale dag. De plusklas begon weer en we hadden geen tekenen.

Donderdag 25-10

We hadden muziek en het was leuk, want groep 8 moesten een zelfgeschreven liedje maken. Groep 7 moest op de xylofoon en groep 6 had gewoon zingen. 's Middags hadden we  handvaardigheid van juf Carole in het kader van kosmisch. We zijn bezig met de tijd van de monniken en de ridders . We gingen zwaarden ontwerpen (eerst op papier)  en in hout uitzagen met de figuurzaag.

                              het superduo!!!                                               Martens eerste                                                                                                             ervaring  met  de zaag

 Vrijdag 26-10


Deze dag was de drukste van allemaal. We begonnen de dag met tekenen en we moesten een herfstbladerenmandala maken. Na het tekenen gingen we meteen gymen. We hadden veel keuzes om te kiezen. En na de grote pauze gingen we voetfriemelen!!! 


 
 









                             Wout geniet van  het voetgefriemel.